Best Instagram Followers & Likes App

iconFree Instagram followers & likes

icon100% real Instagram followers

iconNo risk, no punishment and no worries

Buy Followers

Hoe Kan Ik Instagram Bekijken Zonder Account [Profielen, Berichten, Verhalen, Volgers]

U wordt doorgestuurd naar een loginpagina wanneer u probeert de inhoud van Instagram te bekijken. Hier is hoe u Instagram kunt bekijken zonder een account in 2021, inclusief het bekijken van Instagram-profielen, berichten, verhalen en volgers zonder in te loggen.


Ann > Updated 2022-06-08

Als gevolg van de laatste Instagram-update in 2021 is het mogelijk dat u geen openbare Instagram-profielen kunt bekijken zonder in te loggen. Wanneer u probeert Instagram-profielen, berichten of verhalen te bekijken, zal Instagram u doorverwijzen naar een inlogpagina, waardoor die eerdere vreselijke popup volledig wordt verdrongen.

Dat wil zeggen dat de methodes om de Instagram login popup te blokkeren niet meer werken, dus u zult op zoek zijn naar nieuwe methodes om Instagram zonder account te bekijken. U bent aan het juiste adres omdat ik u zal laten zien hoe u Instagram's publieke profielen, berichten, verhalen en volgers kunt bekijken zonder login in dit artikel. 

Achtergrond verhaal

Voorafgaand aan de update was het bij het zoeken naar iemands profiel op Google bijvoorbeeld mogelijk om een bepaald aantal berichten op publieke profielen te bekijken voordat er werd gevraagd om in te loggen. Met deze wijziging zal Instagram de bezoeker vragen om zijn of haar gegevens in te voeren om de inhoud van Instagram te kunnen bekijken. Als u VPN hebt ingeschakeld, zal Instagram vragen om in te loggen voordat u een Instagram-profiel of -post kunt bekijken.

Aan de ene kant is het logisch dat Instagram op die manier zijn platform blokkeert. Ook Facebook beperkt de inhoud die mensen kunnen zien door in te loggen. Naarmate het sociale netwerk groeit en meer dan een miljard mensen bereikt, kan dit soort tactieken helpen om dat aantal te verhogen. Daarnaast kan het dwingen van mensen om in te loggen op hun account een goede strategie zijn voor Instagram om te profiteren van advertenties.

LET OP: Als u de Instagram-gerelateerde informatie van anderen wilt bekijken zonder in te loggen, ongeacht het bekijken van Instagram-berichten, verhalen, profielen, volgers, etc., kan de volgende gids u een handje helpen. Trouwens, als u op zoek bent naar ideeën om uw eigen Instagram-aanhangers te laten groeien door het analyseren van de Instagram-accounts van andere mensen, dan is hier een gratis volgers-applicatie die u kan helpen om het meteen te maken. Probeer het maar eens, u wordt door Instagram voortdurend op de hoogte gehouden van het feit dat XXX uw account volgt.

Ins Followers: Get Free Instagram Followers
  • Get real Instagram followers from all over the world
  • Increase Instagram likes from Instagram users who like your content
  • Promote Instagram account from every aspects that you can imagine
Buy Followers

Sommige gebruikers willen misschien direct volgers, terwijl sommigen misschien elke dag automatische volgers willen krijgen. Als u een van degenen bent die gratis auto-volgers wilt krijgen, is de Followers Gallery uw ideale keuze.

Bekijk Openbare Instagram-Profielen Zonder Account.

Bekijk Openbare Instagram-Profielen Zonder Account

Aangezien u geen Instagram-profielen kunt bekijken zonder in te loggen vanuit Instagram voor het web, kunt u 

een webapp van een derde partij gebruiken om openbare Instagram-profielen te zoeken en te bekijken zonder account. Eigenlijk zijn er een paar diensten beschikbaar, die volledig gratis te gebruiken zijn. 

Ik neem ImgInn als voorbeeld om u te laten zien hoe het werkt. 

Stap 1. Open uw webbrowser op uw PC, Mac, iPhone of Android-toestel. Ga naar de ImgInn-website

Stap 2. Voer de naam van het Instagram-profiel of de hashtag in die u wilt bekijken in het zoekvak en druk op Enter. 

ImgInn Zoeken

Stap 3. Op de volgende pagina ziet u alle Instagram-profielen die verband houden met de naam die u hebt gezocht. U kunt ook op Hashtag klikken om de gerelateerde Hashtags te zien. Klik op het Profiel om alle inhoud te bekijken. 

Bekijk Instagram-berichten zonder account

Stap 4. Op de profielpagina kunt u, net als op de originele Instagram-profielpagina, alle berichten zien die door deze gebruiker zijn gepubliceerd. Zoals u op de schermafbeelding kunt zien, is er ook een downloadknop waarmee u alle Instagram-foto's of -video's in één klik naar uw PC kunt downloaden. Daarnaast kunt u ook alle Instagram-verhalen bekijken, inclusief die van een paar maanden geleden. 

Bekijk Instagram-Verhalen Zonder Login

Voor Instagram-verhalen kunt u ook de Online tool StoriesIg gebruiken om alle verhalen te bekijken zonder in te loggen op uw Instagram-account. Vanaf de StoriesIG website voert u gewoon de Instagram-gebruikersnaam in en zoekt u naar alle beschikbare verhalen. 

StoriesIg brengt u alle beschikbare verhalen die door deze gebruikers zijn gepubliceerd binnen 24 uur. Naast het bekijken van de verhalen kunt u ook op de downloadknop klikken om het Instagram-verhaal te downloaden, of het nu gaat om een video of een foto.

Bekijk Instagram Stories Zonder Account

U kunt deze methode ook gebruiken om Instagram Stories anoniem te bekijken. 

Als u verlopen Instagram-verhalen wilt bekijken die meer dan 24 uur zijn gepubliceerd, kunt u een andere gratis online tool gebruiken, Instagram Verhaaltjesgegevens. 

Kunt U Privé Instagram-Profielen Bekijken Zonder Een Account?

Een veiligheidsinbreuk op Instagram geeft iedereen toegang tot privé-publicaties op het sociale netwerk. Om dit te doen is het voldoende dat de gebruiker met toegang tot de inhoud een redelijke basiskennis van de HTML-programmeertaal heeft, om met een browser het directe adres van de afbeelding of video - van de feed of de verhalen - die hij onder andere mensen wil verspreiden, te controleren en te verkrijgen.

Een interessant punt is dat de methode ook werkt voor afbeeldingen en videoverhalen die na 24 uur zijn verlopen of zijn verwijderd door de gebruiker die ze heeft gepost. Volgens BuzzFeed kan de gebruiker, zodra hij toegang heeft tot de directe adressen van de beelden en video's, nog enkele dagen toegang krijgen tot de inhoud.

Als u niets weet over HTML, zijn er online tools die beweren dat u privé Instagram-profielen kunt bekijken zonder te volgen, maar u moet wel enkele enquêtes invullen om verder te kunnen gaan. Er zijn ook aangepaste apps die u kunnen helpen bij het bekijken van Instagram-privéprofielen, maar u kunt deze niet downloaden in de iOS App Store of Google Play Store. 

Bekijk Instagram-Volgers Zonder Account

Normaal gesproken moet je, om iemands volgers te zien, je aanmelden met uw Instagram-account online of op de app, en vervolgens degene bezoeken die u wilt controleren volgers. Nou, hoe kunt u Instagram-volgers zien zonder een account? 

Om Instagram-aanhangers zonder account te bekijken, kunt u gebruik maken van enkele Instagram-telhulpmiddelen. In de meeste gevallen zijn ze gratis. Hier is er een die u in staat stelt om een Instagram-zoekopdracht uit te voeren zonder account en ook Instagram-aanhangers te zien..

Stap 1. Start op deze pagina en klik op de knop “Get Free Followers”. 

Stap 2. Voer de gebruikersnaam in van het Instagram-account dat u wilt zien en klik op “Next”. Dan ziet u hoeveel volgers dit account heeft, hoeveel accounts het volgt en hoeveel berichten het publiceert.

Hoe Kan Ik Instagram Zonder Account Bekijken

Bonus Tip: Krijg Veel Gratis Instagram-Volgers

Als u wilt groeien uw Instagram volgende, moet u deze gratis app, GetinselfGetInstaIns Followers, die een eenvoudige manier om echte volgelingen op Instagram geleidelijk aan te krijgen. Er zijn geen bots toegestaan in deze gratis app.

Buy Followers

GetinselfGetInstaIns Followers bouwt een community op met miljoenen echte Instagram-gebruikers. Zodra u zich bij de community aansluit door de app te downloaden, wordt u beloond met een aantal munten, die u kunt gebruiken om volgers te publiceren of taken leuk te vinden, en mensen in de community zullen uw bericht leuk vinden en uw profiel volgen.

Om meer munten te verdienen, kunt u ook gewoon volgen of de berichten van anderen leuk vinden. Op deze manier kunt u gemakkelijk 10k Instagram volgers gratis krijgen met gemak. 

Samengevat

Zo kunt u Instagram bekijken zonder een account. Voor de meeste onderdelen is de eerste methode de beste manier om de inhoud van Instagram te bekijken zonder in te loggen. Voordat u gaat, wilt u misschien ook leren hoe u Instagram-aanhangers kunt hacken en als bij toverslag kunt groeien. Nu is het jouw beurt. Welke methode wilt u het eerst proberen?

Add your username to get free followers now!