Best Instagram Followers & Likes App

iconFree Instagram followers & likes

icon100% real Instagram followers

iconNo risk, no punishment and no worries

Buy Followers

Volgers op Instagram verbergen met de nieuwe functie 2023

Leer alle mogelijke manieren om Instagram-volgers en volglijst op Instagram te verbergen voor bepaalde volgers of andere buitenstaanders. Bescherm je privacy op Instagram.


Beling > Updated 2023-02-20

Instagram is vandaag de dag een drukbezocht sociaal netwerk geworden met meer dan 60 miljoen geregistreerde gebruikers en meer dan 40 miljoen dagelijkse actieve gebruikers. Met de groei van sociale media is privacy een serieuze zorg geworden voor de meesten. Daarom vragen veel mensen zich af hoe ze de Instagram-volgers kunnen verbergen

Hoe te verbergen volgers op Instagram

In dit artikel zal ik u laten zien wat u kunt doen om uw Instagram-volglijst te verbergen, de activiteit te volgen en andere Instagram-instellingen die u moet wijzigen om uw privacy te beschermen. U weet waarschijnlijk al dat u uw Instagram-account op privé kunt instellen, deze keer gaan we verder dan dat. 

Verberg uw volgers op Instagram

Hoewel dit niet alleen voor mensen met veel volgers is, is het voor elke Instagram-gebruiker die geen mensen wil laten zien die hem of haar op Instagram hebben gevolgd. Om welke reden dan ook, u wilt niet dat uw vrienden zien wie u onlangs hebt gevolgd, u kunt de onderstaande stappen volgen om de Instagram-instellingen te wijzigen.  

Stap 1. Open de Instagram-app en log in op uw account om volgers te verbergen.

Stap 2. Ga vervolgens naar de pagina Profiel en kies voor Profiel bewerken.

Bewerk de Instagram-profielpagina om volgers te verbergen

Stap 3. Van alle weergegeven opties schakelt u het vinkje bij de optie "soortgelijke accountvoorstellen" uit.

Als je meer gratis Instagram-volgers wilt krijgen, is Ins Followers de beste tool voor jou. Je mag ook je volgers of volgende gebruikers verbergen.

Daarna zal niemand meer de mensen kunnen zien die je op je Instagram volgt.

Na verschillende updates houdt Instagram steeds meer rekening met de mogelijkheid om volgers te verbergen op Instagram 2022. Daarom leren wij u om mensen die kunnen zien wie u volgt minder te bereiken, want als het gaat om het invoeren van uw profiel, verschijnen er meestal vriendschapssuggesties, dat wil zeggen dat zij de mensen zijn die u volgt en de persoon die naar uw profiel kijkt. 

Daarom is het verwijderen van de Instagram-historie een optie om nog minder bereik te hebben en om degenen die u op Instagram volgt te verbergen.

Verberg Instagramvolgers door de Instagram-account te ontnemen

Je kunt alleen volgers verbergen en die je hebt gevolgd door Instagram privé te maken, maar dat verbergt niet de aantallen volgers of volgers. Toch is de privé-account op Instagram de enige manier om niet te laten zien welke accounts u volgen en welke u volgt. 

Het is het vermelden waard dat uw volgers nog steeds toegang hebben tot volgers en volgers. Dat wil zeggen, met de prive-account die je verbergen van profielen die je volgt, maar de vrienden die volgen kunt u toegang krijgen tot de lijst zonder problemen. Dus als je niet wilt dat sommige mensen je volgers te zien of volgen, moet je niet hun volg verzoek accepteren. 

Instagram test verbergen graag zodat gebruikers niet beide gebruinde nummers repareren, maar het is onbekend of ze een plan hebben om hetzelfde te doen met volgers en de volgende gegevens.

Als u het wilt verbergen voor een bepaalde persoon, moet u die persoon blokkeren, zodat ze uw activiteit, uw volgers, foto's of zelfs uw profiel niet kunnen zien.

Hoe kan ik volgers op Instagram verbergen voor een alleenstaande persoon

Helaas is er tot nu toe geen concrete manier ontdekt om volgers op Instagram te verstoppen zonder ze volledig te blokkeren. Dit komt omdat men binnen het applicatiebeleid accepteert dat de informatie van de activiteiten van zijn profiel open staat voor de mensen met wie je het delen goedkeurt.

Het blokkeren van een Instagram-account is heel eenvoudig. Het eerste wat je nodig hebt is om naar het profiel van de persoon die je wilt blokkeren te gaan. In het gebruikersprofiel, dat is de pagina waar de naam, foto, biografie en alle publicaties van die gebruiker worden getoond, klik je al op de menuknop, dat zijn de drie punten verticaal. In dit menu zijn er opties met betrekking tot deze specifieke gebruiker, inclusief het blokkeren. In het pop-up menu dat opent vindt u de optie die ons interesseert: Blokkeren. 

Hoe kan ik volgers op Instagram verbergen voor een alleenstaande persoon

Een andere optie die u kan interesseren is om te melden, die naast het blokkeren van de gebruiker Instagram zal informeren dat iets in dit profiel niet in overeenstemming is met de regelgeving.

Als u niet wilt blokkeren, kunt u uw profiel in de privémodus zetten. Blokkeer dan de persoon voor wie je je volgers wilt verbergen, en ontgrendel ze uiteindelijk weer.

Hierdoor moet je het vervolgverzoek opnieuw doen, en dus (zolang je het niet accepteert) zal je profiel als privé verschijnen en niet in staat zijn om je lijst met volgers en volgers in te vullen. Het goede hieraan is dat de persoon niet weet dat je het hebt geblokkeerd.

Hoe verberg ik mijn volgers voor iemand zonder blokkade

hoe ze de Instagram-volgers kunnen verbergen? In een van de laatste updates van de app is een nieuwe functie toegevoegd. Dit is dat je geen volger wilt blokkeren. Sinds wanneer je een volger blokkeert, is het mogelijk dat dit profiel erachter komt omdat het je niet meer zal vinden. "Gebruiker niet gevonden" zal verschijnen.

Maar dankzij deze nieuwe update hebben we een nieuwe methode om degenen die ik volg een persoon te verbergen, en het is gewoon naar het profiel van die gebruiker die we willen verbergen onze volgers, en aan de top binnen hun profiel, heb je de opties. Een venster met opties zal worden weergegeven: we moeten "Delete Follower" plaatsen. Op deze manier voorkomen we dat we een gebruiker moeten blokkeren, we verwijderen het gewoon, en de andere gebruiker zal uw profiel kunnen zien, maar alleen de preview. Aangezien u het vervolgverzoek opnieuw moet versturen en u beslist om het al dan niet te aanvaarden.

Ins Followers: Get Free Instagram Followers
  • Get real Instagram followers from all over the world
  • Increase Instagram likes from Instagram users who like your content
  • Promote Instagram account from every aspects that you can imagine
Buy Followers

Add your username to get free followers now!